klan Aquila

Klanen er en roverklan, for de unge, som er 17 år og op efter.

I en klan er det virkelig der, at de unge kan slippe deres indre spejder løs. Klanen planlægger og står selv får alle deres møder. De kan finde på at lave alt imellem himmel og jord. Fantasien sætter ingen grænser.

Klanen finder altså selv på deres programmer og planlægger selv deres ture. Hvilket også vil sige at der ikke er et bestemt antal ture, men at der spontant pludselig kan komme en udflugt eller en overnatning.

Klanen holder også en del Kolle Kolle arrangementer, som fungerer ligesom et kollektiv. Altså at spejderne bor og lever i hytten på en helt normal hverdags-uge.

Hvis du ønsker at prøve at være med til et møde, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Så kan vi finde ud af et møde du kan deltage i, så det passer med de aktiviteter vi skal lave.

Hvorfor vi hedder Klan Aquila

Ordet Aquila er latinsk og betyder ørn. Før klanen blev oprettet, var medlemmerne af klanen en del af patruljen ørnene. Da der på skulle vælges et navn til den nye klan, var Aquila oplagt eftersom det allerede havde en betydning for medlemmerne.

Klan Aquila mødes hver tirsdag fra kl 19 til 21.

Efter sommerferien mødes klanen en gang om måneden. Skriv til klanlederen og hør hvornår de mødes næste gang.

Klanens mødetidspunkter kan varierer lidt, alt efter hvad programmet siger. Dog mødes klanen fast en gang om ugen. Så skriv gerne til os, hvis du vil vide hvornår og hvor vi mødes

Ledere

Olivia

Tlf. 21 85 27 99

Daniel

Tlf. 51 73 99 16