Om gruppen


Ledere og FRIVILLIGE

Alle vores ledere er frivillige, som ønsker at skabe gode oplevelser til vores spejdere. Vil du læse mere om de forskellige ledere og lære os at kende, så tryk her.

Har du lyst til at give en hånd med eller har lyst at være leder i gruppen, så tøv ikke med at tage fat i en af os eller skriv til oskontakt@kfum4270.dk. Så kan vi tage en snak om hvad du kan og har lyst til at hjælp med. Vil du læse mere om lederrollen og hvad det kræver så tryk her.

Se enhedslederne under de enkelte enheder, ved at klikke her, eller læs om alle lederne ved at klikke her.

Gruppens ledelse:

Carina D. Wittrock
Gruppeleder

Lennert Thomsen
Gruppeassistent

Frederik Rasmussen
Gruppeassistent

Daniel Fisker Jensen
Gruppekasserer

Gruppegeneralforsamling

Hvert år i februar holder vi gruppens generalforsamling. Det er her gruppens forældre har indflydelse og er med til at bestemme og præge gruppen i en retning.

Til gruppegeneralforsamlingen snakker vi om, hvordan året er gået og hvordan vi ser gruppens udvikling. Det er her at forældrene har mulighed for at få snakket med lederne og de andre forældre, mens børnene laver en udendørsaktivitet, fx holder fastelavn.

Det er også på gruppens generalforsamling, at gruppebestyrelsen bliver valgt blandt medlemmer og forældre.

Gruppebestyrelsen

Gruppebestyrelsen har ansvaret for, at sikre at gruppens rammer og ansvaret for gruppens udvikling. Det er også gruppebestyrelsen der har ansvaret for gruppens økonomi og fastsættelse af kontingent.

Gruppebestyrelsen mødes cirka fire gange om året i spejderhytten. Bestyrelsen består af forældre og ledere, som er valgt på gruppens generalforsamling i februar.

Hvis du vil vide mere om gruppebestyrelsen, er du mere end velkommen til at skrive til os på kontakt@kfum4270.dk

Her er samlet de vigtige dokumenter for gruppen. Det er vedtægter og politikker mm. Hvis du synes der mangler noget, så skriv til os kontakt@kfum4270.dk.