KOntingent

Foto: Johny Kristensen

Vi har på denne side samlet information om vores kontingent samt gruppens økonomi. Hvis der skulle være nogle spørgsmål til dette kan de stilles til gruppens kasserer, som er ansvarlig for gruppens økonomi. Kassererens mail er: Kasserer@kfum4270.dk.

Hvad koster det at være spejder?

I Høng Gruppe ligger vores kontingent for spejder på 275 kr. som opkræves 3 gange om året (825 kr. om året). De tre opkrævninger der er løbet af året sker en i vinteren (jan./feb.), en i foråret (maj/jun.) og en i efteråret (sep./okt.).

Det er gruppens kasserer der er ansvarlig for opkrævning, som foretages gennem vores medlemssystem.
Der er to måder man kan betale kontingentet på. Betaling af kontingent kan også ske ved bankoverførsel, hvor man overføre til Reg. 2433 Konto nr. 8473 557 569.Betaling med kort, hvor man modtager et link med mail, eller hvor man kan tilmelde sit kort til automatisk betaling.

Kontingentopkrævningen sker af gruppens kasserer, som altid kan kontaktes på kasserer@kfum4270.dk, hvis nogle spørgsmål skulle melde sig. Hvis man gerne vil opkræves med en anden hyppighed, så kan man kontakte kasseren og aftale nærmere.

Hvad går kontingentet til?

I Høng gruppe bruger vi vores kontingent på at kunne lave fede aktiviteter for vores spejdere. Men en betydeligdel af vores kontingent betaler vi til KFUM-Spejderne i Danmark gennem korpsafgift (398 kr. for hver spejder). Denne betaling gør bl.a. at vi har forsikring på spejdere og at der løbende bliver udvikling materialer til gruppens ledere og spejdere.

Vi bruger også kontingent til at leje vores lokaler samt driften af dem (strøm, vand, vedligeholdelse etc.).

Vil du vide mere om vores brug af kontingenterne så skriv gerne til kasseren på kasserer@kfum4270.dk. Så skal kassereren nok hjælpe med et svar på spørgsmålet.

Har du have nogle problemer med at kunne betale for kontingent mm. ?

Så kan der være hjælp at hente for børn og unge i Kalundborg kommune. Her kan vi sammen søge om at få betalt hele eller dele af kontingent, samt evt. hjælp til køb af udstyr mm.
Hvis det er noget som der kunne være relevant for dig, så tag fat i lederen i enheden i møder, eller skriv til kassereren på
kasserer@kfum4270.dk. Så hjælper vi sammen om at få det til at lykkes.


Hvad har gruppen af indtægter?

I Høng gruppe bygger vi vores økonomi på kontingent fra spejdere og ledere samt offentlige tilskud.

En betydelig del af vores økonomi stammer fra kommunale tilskud. Her får vi tilskud for det antal af vores betalede medlemmer pr. 31/12, men også tilskud til at kunne betale vores husleje samt driften af vores lokaler.